Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR AS>200Gram Fountains

CLA5010
CLA5010

CLA0510

NAMA: BABUSHKA DOLL

Iki boneka Babushka nanging pecah kaya gunung geni kanthi percikan kuning lan retak emas, lintang-lintang warna-warni. Chrys gedhe. kanthi percikan udan musim semi lan emas sing dhuwur.

Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Fountain

Ukuran: 100 × 70 × 200mm
Dijupuk: N / A 
CBM: 0.041 
Pengepakan: 24/1
ADR: 1.4G / 0336

PRODUCTS Bintang

CLA5001
CLA5001
CLA5001
Takon>
CLA5002
CLA5002
CLA5002
Takon>
CLA5003
CLA5003
CLA5003
Takon>
CLA5007
CLA5007
CLA5007
Takon>
CLA5008
CLA5008
CLA5008
Takon>
CLA5009
CLA5009
CLA5009
Takon>
CLA5011
CLA5011
CLA5011
Takon>
BUKA KANGGO
BUKA KANGGO
BUKA KANGGO
Takon>
Gawe dijupuk
Gawe dijupuk
Gawe dijupuk
Takon>
MUNG NYERI
MUNG NYERI
MUNG NYERI
Takon>
KING MONYET
KING MONYET
KING MONYET
Takon>
POWER UP
POWER UP
POWER UP
Takon>
GAME PHEONIX
GAME PHEONIX
GAME PHEONIX
Takon>
BERMUDA TRIANGLE
BERMUDA TRIANGLE
BERMUDA TRIANGLE
Takon>