Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR AS>200Gram Fountains

CLA5002
CLA5002

CLA5002

NAMA: Alarm ISIS

Ti-spring abang, chrys perak. crackling karo lintang kuning, 3 kaping spring cepet, lan 3 langkah whislte karo crackling emas saka kuping jam

Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Fountain

Size: 80x190x240mm
Dijupuk: N / A 
CBM: 0.045  
Pengepakan: 12/1
ADR: 1.4G / 0336

PRODUCTS Bintang

CLA5001
CLA5001
CLA5001
Takon>