Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR AS>500Gram Fountains

CLA5006
CLA5006

CLA5006

NAMA: SLAM GRAND

bentuke kipas, pirang-pirang tabung, laser abang angkasa sing jembar karo Ti-chrys., macem-macem warna sumber spring, lan kresek gedhe, 3 kali buket ing pungkasan kanggo nutup. Ora bisa nyukupi.

Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Fountain

Ukuran: 335 / 130x125x165mm
Dijupuk: N / A 
CBM: 0.055 
Pengepakan: 6/1
ADR: 1.4G / 0336

PRODUCTS Bintang

CLA5004
CLA5004
CLA5004
Takon>