Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Batere Tabung Ditembak

363-1
363-1

363-1

NAMA: Mripat Cindy

A: buntut abang nganti abang + strobo putih, 

B: buntut abang nganti udan wektu, 

C: buntut ijo nganti wungu + strojo ijo, 

D: buntut ijo kanggo makutha brokat.

Enquiry Now

rincian Product

Tipe: Batere tabung sing ditembak

Ukuran: 96x96x120mm

Kaliber: 20mm

Dijupuk: 16 

NEC: 108.8g

CBM: 0.036  

Pengepakan: 24/1

PRODUCTS Bintang

363-2
363-2
363-2
Takon>
363-3
363-3
363-3
Takon>