Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Batere Tabung Ditembak

363-2
363-2

363-2

NAMA: Madu Mripat

A: buntut abang nganti strobo biru + putih, 

B: buntut ijo nganti klapa ijo + kresek, 

C: buntut abang nganti palem perak + strojo ijo, 

D: buntut ijo kanggo makutha brokat + biru.

Enquiry Now

rincian Product

Tipe: Batere tabung sing ditembak

Ukuran: 96x96x120mm

Kaliber: 20mm

Dijupuk: 16 

NEC: 108.8g

CBM: 0.036  

Pengepakan: 24/1

PRODUCTS Bintang

363-1
363-1
363-1
Takon>