Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Batere Tabung Ditembak

CLE4019
CLE4019

CLE4019

NAMA: Bocah Ala

A: lintang biru kanthi barang cemlorot emas. B: lintang ijo kanthi barang cemlorot emas.

C: lintang abang kanthi barang cemlorot putih. D: lintang biru kanthi glitter putih.

E: lintang biru kanthi glitter abang. F: lintang ijo kanthi glitter abang.

G: lontar abang kanthi kresek. H: lontar ijo kanthi kresek.

I: lintang abang karo chrys. J: lintang ijo karo chrys.

Enquiry Now

rincian Product

Tipe: Batere tabung sing ditembak

Ukuran: 200x200x100mm

Kaliber: 16mm

Dijupuk: 100

NEC: 360g

CBM: 0.04  

Pengepakan: 8/1

PRODUCTS Bintang

363-1
363-1
363-1
Takon>
363-2
363-2
363-2
Takon>
363-3
363-3
363-3
Takon>