Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR AS>Kondhang Canister

CLA4001
CLA4001

CLA4001

JENENG: KABEH NGunggah

6 jinis efek kalebu crackling lan warna-warni.

Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Kerang Canister

Ukuran: 298x128x100mm
Dijupuk: 6 
CBM: 0.052  
Pengepakan: 12/6
ADR: 1.4G / 0336

PRODUCTS Bintang

CLA4002
CLA4002
CLA4002
Takon>