Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR AS>Kondhang Canister

CLA4002
CLA4002

CLA4002

NAMA: TANK POWER

12 semburan nganggo mahkota brokat kanthi pirang-pirang warna lan telapak tangan ing ndhuwur, nyenengake tenan!

Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Kerang Canister

Ukuran: 280x345x130mm
Dijupuk: 12 
CBM: 0.069  
Pengepakan: 12/12
ADR: 1.4G / 0336

PRODUCTS Bintang

CLA4001
CLA4001
CLA4001
Takon>