Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR AS>Kondhang Canister

CLA4003
CLA4003

CLA4003

NAMA: BLADES ala

Bersiap-siap kanggo meriam, strobes, lan gelombang emas, krisan lan China kanthi performa dhuwur kanthi lintang-lintang warna-warni, semburan banget lan gedhe!

Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Kerang Canister

Ukuran: 345x280x130mm
Dijupuk: 12 
CBM: 0.083  
Pengepakan: 12/12
ADR: 1.4G / 0336

PRODUCTS Bintang

CLA4001
CLA4001
CLA4001
Takon>
CLA4002
CLA4002
CLA4002
Takon>