Kabeh Kategori
EN

Omah>News>News Company

FIREWORKS KECIL lan FIREWORKS IOWA FARM ing livestream - The Burn

Iki kaping 1 kanggo FIREWORKS CHILI lan IOWA FIREWORKS FARM sing ngomong babagan industri kembang api, produk lan tren ing taun 2022 lan 2023, ing livestream ing acara sing jenenge The Burn, sing dianakake Kio Diekin, sing minangka salah sawijining kembang api Youtuber paling apik.


Ing pacelathon, kita nuduhake sudut pandang babagan manufaktur kembang api, pengiriman lan adol, nggawa prekara sing dadi perhatian konsumen, kenapa rega kembang api diwiwiti ing taun 2021? Lan status produksi umum ing China.



Saluran Kio Boom Diekin: www.youtube.com/c/KioBoomDiekin

Kaca FB Kio Boom Diekin: www.facebook.com/kiddiekin

Kaca Hobi Kio Boom Diekin: www.facebook.com/groups/KiodiekinsHobbies 

Kaca FB Farm kembang api Iowa:www.facebook.com/IowaFireworksFarm 

Kaca web Peternakan Kembang Api Iowa: www. iowafireworksfarm.com

Saluran kembang api Chili:www.youtube.com/chilifireworks

Kaca FB Kembang Api Chili:www.facebook.com/chilifirework

2021-10-15