Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Senyawa

CLE4532
CLE4532

CLE4532

NAMA: Ngilangke

A: buntut abang kanggo palem emas + barang cemlorot putih; B: buntut ijo nganti klapa emas + barang cemlorot emas; C: buntut abang nganti palem emas + lintang ijo; D: buntut ijo nganti palem emas + lintang kuning; E: buntut perak nganti lintang biru + cemlorot putih; F: buntut palem emas nganti palem emas + lintang biru


A: buntut komet abang; B: buntut palem abang kanggo ngidoni barang cemlorot putih; C: buntut komet ijo; D: buntut palem ijo kanggo ngidoni barang cemlorot emas; E: buntut komet crackling perak.


A: buntut abang kanggo makutha brokat + lintang abang; B: buntut abang kanggo makutha brokat + barang cemlorot putih; C: buntut ijo kanggo makutha brokat + lintang ijo; D: buntut ijo kanggo makutha brokat + barang cemlorot emas; E: buntut ijo kanggo makutha brokat + lintang kuning.


A: buntut perak nganti abang / ijo / kuning / biru; B: peluit buntut perak; C: buntut palem emas nganti palem ti-emas; D: buntut komet sawit ti-emas; E: buntut abang nganti palem abang + kresek; F: buntut ijo nganti klapa ijo + udan wayah; G: buntut perak kanggo ijo + krik.

Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Senyawa

Ukuran: 460x310x155mm

Kaliber: 20mm

Dijupuk: 197

NEC: 1255g

CBM: 0.036

Pengepakan: 1/4

PRODUCTS Bintang

CLE4543
CLE4543
CLE4543
Takon>
CLE4541
CLE4541
CLE4541
Takon>
CLE4535
CLE4535
CLE4535
Takon>
CLE4530
CLE4530
CLE4530
Takon>
CLE4527
CLE4527
CLE4527
Takon>