Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Senyawa

CLE4541
CLE4541

CLE4541

NAMA: Perusak

A: buntut abang kanggo raja mahkota brokat + stroberi abang & ijo; B: buntut ijo kanggo willow cemlorot abang + strojo ijo & emas; C: buntut abang kanggo broken crackling brokat + abang; D: buntut peluit khusus kanggo chrys; E: buntut brokat dadi mahkota brokat.


A: buntut ijo kanggo brokah kriting kriting + ijo; B: buntut biru nganti emas sing bakal cemlorot + biru; C: buntut abang kanggo palem ti-emas + stroberi abang & putih; D: buntut ijo nganti palem ti-emas + stroji ijo & emas; E: buntut peluit khusus kanggo chrys; F: buntut udan brokat wektu brokat kanggo krikil kriting.


A: salib abang; B: crossett ijo, AB gantian; C: buntut puteran perak nganti strober abang & putih; D: buntut muter perak nganti strojo ijo & emas; E: buntut puteran perak nganti kri; F: buntut abang kanggo makutha brokat abang; G: buntut ijo kanggo makutha brokat ijo; H: buntut biru kanggo makutha brokat + biru.


A: buntut udan wayah brokat kanggo brambang krikil krok; B: buntut brokat kanggo makutha brokat; C: buntut peluit khusus kanggo chrys; D: tambang chrys menyang buntut abang nganti ti-guntur.


Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Senyawa

Ukuran: 855x360x234mm

Kaliber: 20mm & 25mm & 30mm

Dijupuk: 254

NEC: 3871g

CBM: 0.095

Pengepakan: 1/4

PRODUCTS Bintang

CLE4543
CLE4543
CLE4543
Takon>
CLE4532
CLE4532
CLE4532
Takon>
CLE4535
CLE4535
CLE4535
Takon>
CLE4530
CLE4530
CLE4530
Takon>
CLE4527
CLE4527
CLE4527
Takon>
CLE4529
CLE4529
CLE4529
Takon>
CLE4549
CLE4549
CLE4549
Takon>
CLE4547
CLE4547
CLE4547
Takon>
CLE4546
CLE4546
CLE4546
Takon>
Ngalahake Hard
Ngalahake Hard
Ngalahake Hard
Takon>
CLE4533
CLE4533
CLE4533
Takon>
CLE4552
CLE4552
CLE4552
Takon>