Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Senyawa

CLE4543
CLE4543

CLE4543

NAMA: Racun

A: buntut abang nganti abang emas; B: buntut ijo nganti ijo kurma emas; C: buntut biru nganti biru sawit emas. gantian; D: buntut brokat kanggo makutha brokat + strobo abang; E: buntut abang nganti stroberi biru + putih; F: buntut ijo nganti ijo kuning + strojo putih; G: buntut emas nganti kurma abang & ijo + chrys


A: buntut abang nganti klapa ijo + Wintersweet abang; B: buntut abang nganti klapa kuning + wintersweet abang; C: buntut abang nganti palem perak + wintersweet abang. gantian; D: buntut abang nganti strober abang & putih; E: buntut ijo nganti strojo ijo & emas; F: buntut abang nganti ijo abang + chrys; G: buntut biru kanggo makutha brokat + biru


A: buntut abang nganti palem perak + peony biru kuning ijo abang; B: buntut palem emas nganti klapa emas; C: buntut palem emas menyang strobo putih; D: buntut brokat kanggo mahkota brokat + strobo abang


A: buntut abang nganti abang emas; B: buntut ijo nganti ijo kurma emas; C: buntut biru nganti biru sawit emas; D: buntut abang nganti klapa ijo + winterseet abang; E: buntut abang nganti palem kuning + winterseet abang; F: buntut abang kanggo palem perak + winterseet abang; G: buntut abang kanggo makutha brokat + strobo abang; H: buntut abang nganti ijo abang + strobo putih; I: buntut ijo nganti palem abang & ijo + krry.




Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Senyawa

Ukuran: 960x360x159mm

Kaliber: 25mm

Dijupuk: 320

NEC: 4000g

CBM: 0.083

Pengepakan: 1/4

PRODUCTS Bintang

CLE4532
CLE4532
CLE4532
Takon>
CLE4541
CLE4541
CLE4541
Takon>
CLE4535
CLE4535
CLE4535
Takon>
CLE4530
CLE4530
CLE4530
Takon>
CLE4527
CLE4527
CLE4527
Takon>