Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Senyawa

CLE4546
CLE4546

CLE4546

NAMA: Parade Militer

A: buntut biru kanggo dahlia skyblue lan lemon + hantu abang kedhep; B: buntut ijo kanggo dahlias ijo lan oranye + semut abang abang; C: buntut abang nganti dahlias saka ungu lan oranye + kedhep memedi abang; D: buntut ijo kanggo dahlias skyblue lan ijo + abang katon abang;


A: buntut abang kanggo dahlias skyblue lan glitter ijo + abang; B: buntut ijo kanggo laba-laba kanthi dahlia glitter ijo + abang; C: buntut biru menyang willow ti-emas + dahlia skyblue.


A: buntut abang kanggo dahlias skyblue lan glitter putih + putih; B: buntut ijo kanggo dahlia ungu lan lemon + barang cemlorot ijo; C: buntut abang kanggo dahlias skyblue lan glitter ijo + abang;


A: buntut puteran perak nganti dahlia abang; B: buntut puteran perak nganti dahlias saka skyblue lan abang; C: buntut puteran perak nganti dahlia skyblue; D: buntut puteran perak kanggo dahlias langit biru lan cemlorot ijo + abang; E: buket skyblue nganti buntut biru nganti willow ti-gold + dahlia skyblue.

Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Senyawa

Ukuran: 360x360x234mm

Kaliber: 30mm

Dijupuk: 100

NEC: 2000g

CBM: 0.038

Pengepakan: 1/4

PRODUCTS Bintang

CLE4543
CLE4543
CLE4543
Takon>
CLE4532
CLE4532
CLE4532
Takon>
CLE4541
CLE4541
CLE4541
Takon>
CLE4535
CLE4535
CLE4535
Takon>
CLE4530
CLE4530
CLE4530
Takon>
CLE4527
CLE4527
CLE4527
Takon>
CLE4529
CLE4529
CLE4529
Takon>
CLE4549
CLE4549
CLE4549
Takon>
CLE4547
CLE4547
CLE4547
Takon>
Ngalahake Hard
Ngalahake Hard
Ngalahake Hard
Takon>
CLE4533
CLE4533
CLE4533
Takon>
CLE4552
CLE4552
CLE4552
Takon>
CLE4539
CLE4539
CLE4539
Takon>
CLE4540
CLE4540
CLE4540
Takon>