Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Senyawa

CLE4549
CLE4549

CLE4549

NAMA: Dongeng Priston

A: buntut ijo kanggo dahlia glitter biru lan ijo + abang; B: buntut abang kanggo dahlia warna biru lan oranye + cemlorot putih; C: buntut ijo nganti dahlia glitter oranye lan ijo + emas;


A: buntut abang kanthi dahlia abang; B: buntut ijo kanthi dahlia ijo; C: willow cemlorot emas buntut biru kanthi dahlia biru langit;


Willow cemlorot ijo buntut ijo kanthi dahlia ungu; B: dahlia ijo buntut abang kanthi willow glitter abang; C: willow cemlorot putih buntut biru kanthi dahlia abang; D: willow cemlorot emas buntut ijo kanthi dahlia ijo; E: dahlia abang buntut abang kanthi barang cemlorot ijo;


A: buntut abang Will-ti-emas kanthi glitter abang; B: buntut ijo kanthi dahlia ijo; C: buntut biru Ti-emas williw kanthi biru langit;

Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Senyawa

Ukuran: 360x360x234mm

Kaliber: 30mm

Dijupuk: 100

NEC: 1825g

CBM: 0.038

Pengepakan: 1/4

PRODUCTS Bintang

CLE4543
CLE4543
CLE4543
Takon>
CLE4532
CLE4532
CLE4532
Takon>
CLE4541
CLE4541
CLE4541
Takon>
CLE4535
CLE4535
CLE4535
Takon>
CLE4530
CLE4530
CLE4530
Takon>
CLE4527
CLE4527
CLE4527
Takon>
CLE4529
CLE4529
CLE4529
Takon>
CLE4547
CLE4547
CLE4547
Takon>
CLE4546
CLE4546
CLE4546
Takon>
Ngalahake Hard
Ngalahake Hard
Ngalahake Hard
Takon>
CLE4533
CLE4533
CLE4533
Takon>
CLE4552
CLE4552
CLE4552
Takon>