Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Senyawa

CLE4552
CLE4552

CLE4552

NAMA: Serangan

A: Willow udan kanggo udan abang kanthi cemlorot abang; B: Green tail to time rain willow with green glittering; C: Silver latihan glittering abang; D: buntut biru kanggo coco golen kanthi latihan perak; E: Chrys pengeboran perak; F: Coco Golen nganti cemlorot putih; G: buntut jaran willow emas; H: Coco emas kanggo glittering abang; I: buntut puteran perak dadi coco abang kanthi chrys; J: Whistling tail to coco ijo kanthi chrys;


A: Coco biru kanthi glittering abang; B: Coco buntut ijo nganti biru kanthi dahlia ijo lan oranye wungu; C: buntut biru nganti coco biru kanthi chrys ; D : salib coco buket abang; E: Salju coco buket kembang chrys; F: Coco emas nganti glittering putih; G : buntut jaran willow emas; H: Coco emas kanggo glittering abang;


A: Buntut puter perak dadi chryco abang; B: Whistling tail menyang coco ijo kanthi chrys; C: Buntut abang menyang willow emas dadi ijo lan biru abang; D: salib coco perak;


A: Buntut ijo kanggo willow ti emas kanthi dahlia biru; B: Buntut abang kanggo willow ti emas kanthi barang cemlorot abang; C: buntut puteran emas menyang willow ti emas;




Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Senyawa

Ukuran: 758x396x234mm

Kaliber: 20mm & 25mm & 30mm

Dijupuk: 225

NEC: 3830g

CBM: 0.090

Pengepakan: 1/4

PRODUCTS Bintang

CLE4543
CLE4543
CLE4543
Takon>
CLE4532
CLE4532
CLE4532
Takon>
CLE4541
CLE4541
CLE4541
Takon>
CLE4535
CLE4535
CLE4535
Takon>
CLE4530
CLE4530
CLE4530
Takon>
CLE4527
CLE4527
CLE4527
Takon>
CLE4529
CLE4529
CLE4529
Takon>
CLE4549
CLE4549
CLE4549
Takon>
CLE4547
CLE4547
CLE4547
Takon>
CLE4546
CLE4546
CLE4546
Takon>
Ngalahake Hard
Ngalahake Hard
Ngalahake Hard
Takon>
CLE4533
CLE4533
CLE4533
Takon>