Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Senyawa

NGGESEKI KERAS
NGGESEKI KERAS

Ngalahake Hard

JENENGAN: Ngalahake Hard

A: buntut abang kanggo mutiara abang kanthi chrys; B: buntut ijo nganti mutiara ijo kanthi kris; C: buntut kuning nganti mutiara kuning kanthi kris; D: Buntut biru nganti biru segara kanthi kris; E: Buntut ungu kanggo mutiara ungu kanthi chrys; F: buntut jeruk nipis kanggo mutiara lemon karo chrys.

A: buntut abang kanggo mutiara abang kanthi chrys; B: buntut ijo nganti mutiara ijo kanthi kris; C: buntut kuning nganti mutiara kuning kanthi kris; D: Buntut biru nganti biru segara kanthi kris; E: Buntut ungu kanggo mutiara ungu kanthi chrys; F: buntut jeruk nipis kanggo mutiara lemon karo chrys.

A: buntut puteran perak dadi mutiara abang kanthi chrys; B: buntut puteran perak dadi mutiara ijo kanthi chrys; C: buntut puteran perak dadi mutiara kuning kanthi kris; D: buntut puteran perak nganti mutiara biru laut kanthi chrys; E: Muter perak menyang mutiara kain wungu kanthi chrys; F: buntut puteran perak kanggo mutiara lemon nganggo chrys;

A: Crackling buket abang kanggo mutiara abang karo chrys; B: Crackling buket ijo kanggo mutiara ijo kanthi chrys; C: Crackling buket kuning menyang mutiara kuning kanthi chrys; D: Crackling bouquet biru buntut nganti biru laut karo chrys; E: Wisel + tai abang nganti abang lan ijo karo chrys; F: Wisel + buntut biru nganti biru segara lan kuning nganggo chrys; G: Wisel + buntut ijo nganti wungu lan lemon nganggo chrys;

Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Senyawa

Ukuran: 575x300x184mm

Kaliber: 20mm

Dijupuk: 181

NEC: 1405.3g

CBM: 0.045

Pengepakan: 1/4

PRODUCTS Bintang

CLE4543
CLE4543
CLE4543
Takon>
CLE4532
CLE4532
CLE4532
Takon>
CLE4541
CLE4541
CLE4541
Takon>
CLE4535
CLE4535
CLE4535
Takon>
CLE4530
CLE4530
CLE4530
Takon>
CLE4527
CLE4527
CLE4527
Takon>
CLE4529
CLE4529
CLE4529
Takon>
CLE4549
CLE4549
CLE4549
Takon>
CLE4547
CLE4547
CLE4547
Takon>
CLE4546
CLE4546
CLE4546
Takon>
CLE4533
CLE4533
CLE4533
Takon>