Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR AS>Rak Akhir

CLA4617
CLA4617

CLA4617

NAMA: BESAR MASSIVE

Meriam bentuk V, inti segara biru nganti ijo lan perak, makutha brokat kanthi warna abang lan putih, Ti-Chrys kanthi inti sawit abang, istirahat massal, pesta mata gedhe!

Enquiry Now

rincian Product

Merek: BLACK SCORPION

Tipe: Rak Akhir

Ukuran: 400x360x360 mm

Dijupuk: 8

CBM: 0.121

Pengepakan: 2/1

ADR: 1.4G / 0336

PRODUCTS Bintang