Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR AS>Rak Akhir

CLA4618
CLA4618

CLA4618

NAMA: KANGGO

Ijo, biru laut lan lemon menyang China abang lan pungkasan nganggo mahkota brokat, 9 tembakan, kabeh tembakan ksatria!

Enquiry Now

rincian Product

Merek: BLACK SCORPION

Tipe: Rak Akhir

Ukuran: 365x365x360 mm

Dijupuk: 9

CBM: 0.108

Pengepakan: 2/1

ADR: 1.4G / 0336

PRODUCTS Bintang

CLA4617
CLA4617
CLA4617
Takon>