Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>GO SERIES

GO
GO

Go Edan

NAMA: Go Edan

ngganggu edan kanthi durasi luwih saka siji menit, warna apik, tambang sing apik, tempo sing apik, apik banget!

Enquiry Now

rincian Product

Tipe: Kembang api kembang api

Ukuran: 610x270x175mm

Kaliber: 25mm

Dijupuk: 132

NEC: 1880g

CBM: 0.035

Pengepakan: 1/4

PRODUCTS Bintang

Go Mad
Go Mad
Go Mad
Takon>
CLE4234
CLE4234
CLE4234
Takon>
Go Edan
Go Edan
Go Edan
Takon>
Go Freak
Go Freak
Go Freak
Takon>
Go ngamok
Go ngamok
Go ngamok
Takon>