Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>HOT

MONSTER
MONSTER

1 '' BOX MONSTER 144s

NAMA: 1 '' MONSTER BOX 144s

Wangun motret kaping pirang-pirang (bentuk penggemar, bentuk V, bentuk W), Buket kembang peony biru kabeh144shots, klapa biru kanthi macem-macem lintang warna lan crackling cepet.

Enquiry Now

rincian Product

Jenis: kembang api majemuk

Ukuran: 420x360x205mm

Kaliber: 25mm

Dijupuk: 144 

NEC: 1987.2g

CBM: 0.036

Pengepakan: 1/1

PRODUCTS Bintang

CLE4551
CLE4551
CLE4551
Takon>