Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>HOT

KANGGO
KANGGO

CLE4550

NAMA: 1.2 '' Willow BOX 104s

Langit kebak buntut emas kanggo Nishiki Kamuro. Pancuran Nishiki !!!

Enquiry Now

rincian Product

Jenis: kembang api majemuk

Ukuran: 430x360x205mm

Kaliber: 30mm

Dijupuk: 104 

NEC: 1996.8g

CBM: 0.037

Pengepakan: 1/1


PRODUCTS Bintang

CLE4551
CLE4551
CLE4551
Takon>
1 '' BOX MONSTER 144s
1 '' BOX MONSTER 144s
1 '' BOX MONSTER 144s
Takon>