Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>NEON SERIES

NEON
NEON

Neon Fusion

NAMA: Neon Fusion

mung makutha brokat karo lintang-lintang neon, tambang fusi sing apik banget, apik tenan!

Enquiry Now

rincian Product

Tipe: Kembang api kembang api

Ukuran: 365x365x200mm

Kaliber: 30mm

Dijupuk: 100

NEC: 1774g

CBM: 0.033

Pengepakan: 1/4

PRODUCTS Bintang

Pesta Neon
Pesta Neon
Pesta Neon
Takon>
Neon Fantasi
Neon Fantasi
Neon Fantasi
Takon>
Neon Pyrodream
Neon Pyrodream
Neon Pyrodream
Takon>
Neon Starburst
Neon Starburst
Neon Starburst
Takon>