Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>NEON SERIES

NEON
NEON

Neon Fantasi

NAMA: Neon Fantasy

warna neon sing hebat, tempo motret sing apik.


Enquiry Now

rincian Product

Tipe: Kembang api kembang api

Ukuran: 365x365x200mm

Kaliber: 30mm

Dijupuk: 100

NEC: 2000g

CBM: 0.033

Pengepakan: 1/4

PRODUCTS Bintang

Neon Fusion
Neon Fusion
Neon Fusion
Takon>
Pesta Neon
Pesta Neon
Pesta Neon
Takon>