Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>NEON SERIES

NEON
NEON

Pesta Neon

NAMA: Neon Feast

warna neon kanthi willow sing mancorong.


Enquiry Now

rincian Product

Tipe: Kembang api kembang api

Ukuran: 360x430x175mm

Kaliber: 30mm

Dijupuk: 104

NEC: 2000g

CBM: 0.035

Pengepakan: 1/4

PRODUCTS Bintang

Neon Fusion
Neon Fusion
Neon Fusion
Takon>