Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>SERI NEON

Jeneng-5
Jeneng-5

Neon Starburst

NAMA : Neon Starburst

bledosan gedhe karo lintang neon.

Enquiry Now

rincian Product

Tipe: Baterei tabung dijupuk

Ukuran: 180x180x200mm

Kaliber: 30mm

Dijupuk: 25

NEC: 500 g

CBM: 0.032

Pengepakan: 4/1

PRODUCTS Bintang

Neon Fusion
Neon Fusion
Neon Fusion
Takon>
Pesta Neon
Pesta Neon
Pesta Neon
Takon>
Neon Fantasi
Neon Fantasi
Neon Fantasi
Takon>
Neon Pyrodream
Neon Pyrodream
Neon Pyrodream
Takon>