Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR AS>Novelty lan Dolanan

Mega
Mega

BOLA CRACKLING MEGA

NAMA: MEGA BOLA CRACKLING

Katon kaya las BIG ing saindenging papan.

Enquiry Now

rincian Product

Merek: BLACK SCORPION    

Jinis: Novelty lan Dolanan
Ukuran: Φ42mm
Dijupuk: N / A 
CBM: 0.012   
Pengepakan: 40/3   
ADR: 1.4G / 0336

PRODUCTS Bintang

CLA3540
CLA3540
CLA3540
Takon>