Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR AS>PyroCubes Paten

CLA4600-1
CLA4600-1

CLA4600-1

NAMA: BOSS LADY

Sing paling nesu ing seri BOSS, nganggo brokat 

mahkota nganti pirang-pirang warna, istirahat gedhe lan swara gedhe.


Enquiry Now

rincian Product

Tipe: PyroCubes 500gram

Ukuran: 235x235x225mm
Dijupuk: 24 
CBM: 0.065  
Pengepakan: 4/1
ADR: 1.4G / 0336

PRODUCTS Bintang

CLA4600-2
CLA4600-2
CLA4600-2
Takon>
CLA4600-3
CLA4600-3
CLA4600-3
Takon>