Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR AS>PyroCubes Paten

CLA4600-2
CLA4600-2

CLA4600-2

NAMA: KAPUS BOSS

Makutha brokat sing luwih dhuwur lan telapak tangan Ti-emas kanthi glitter, lali karo cangkang tabung.


Enquiry Now

rincian Product

Tipe: PyroCubes 500gram

Ukuran: 235x235x225mm
Dijupuk: 24 
CBM: 0.065  
Pengepakan: 4/1
ADR: 1.4G / 0336


PRODUCTS Bintang

CLA4600-1
CLA4600-1
CLA4600-1
Takon>