Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Rockets

CLE2590 斜杠 2592
CLE2590 斜杠 2592

CLE2590 / 2592

NAMA: Asu Angry

A: abang lan ijo nganggo strobo putih;

B: lontar perak kanthi biru segara;

C: lontar emas nganti abang nganggo palem emas nganti ijo;

D: kain wungu lan ijo kanthi kresek;

E: abang lan ijo nganggo strobo putih;

F: lontar abrit kanthi mutiara kresek;

G: lontar perak nganggo strojo ijo;


Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Roket

Ukuran: 37x230x940mm

Kaliber: 27mm & 37mm

NEC: 198.3g

CBM: 0.062

Pengepakan: 16/7

PRODUCTS Bintang

CLE8021 / 2590
CLE8021 / 2590
CLE8021 / 2590
Takon>
CLE2593
CLE2593
CLE2593
Takon>
CLE2538
CLE2538
CLE2538
Takon>
CLE8512
CLE8512
CLE8512
Takon>
CLE8021 / 2592
CLE8021 / 2592
CLE8021 / 2592
Takon>