Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Rockets

CLE8021 斜杠 2590
CLE8021 斜杠 2590

CLE8021 / 2590

NAMA: Sawise Bumi

A: dahlia perak kanthi willow stro emas;

B: lontar perak kanthi kresek;

C: willow stro emas kanthi strobo ijo;

D: dahli abang lan ijo kanthi kris;

E: willow crackling nganggo strojo ijo;

F: abang lan ijo nganggo strobo putih;

G: lontar perak kanthi biru segara;

H: lontar emas nganti abang nganggo palem emas nganti ijo

I: ungu lan ijo kanthi kresek


Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Roket

Ukuran: 47x350x1130mm

Kaliber: 37mm & 47mm

NEC: 375.1g

CBM: 0.112

Pengepakan: 12/9

PRODUCTS Bintang

CLE2593
CLE2593
CLE2593
Takon>
CLE2538
CLE2538
CLE2538
Takon>
CLE8512
CLE8512
CLE8512
Takon>