Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Rockets

CLE8512
CLE8512

CLE8512

NAMA: lam

A: barang cemlorot abang + putih;

B: klapa kuning + kresek;

C: palem abang + udan wayah;

D: barang cemlorot ijo + barang cemlorot emas;

E: lontar abang nganggo mutiara kresek;

F: palem perak kanthi strobo ijo;

G: bule + brokat;

H: willow emas + crackling:

I: lontar perak kanthi biru segara;

J: lontar emas nganti abang nganggo palem emas nganti ijo;

K: ungu lan ijo kanthi kresek;

L: mahkota brokat kanthi strojo ijo;



Enquiry Now

rincian Product

Jinis: Roket

Ukuran: 47x220x940mm

Kaliber: 24mm & 27mm & 32mm & 37mm

NEC: 375.1g

CBM: 0.112

Pengepakan: 6/27

PRODUCTS Bintang

CLE8021 / 2590
CLE8021 / 2590
CLE8021 / 2590
Takon>
CLE2593
CLE2593
CLE2593
Takon>
CLE2538
CLE2538
CLE2538
Takon>