Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR AS>Kumelun

NEON
NEON

PALMS NEON

NAMA: NEON PALMS

5 tabung saurutan kanthi kumelun bentuk kipas, 6 warna sing beda-beda, kudu ana kanggo pahargyan!

Enquiry Now

rincian Product

Merek: BLACK SCORPION  

Jinis: Udud

Ukuran: 320x200x36 / 78 mm  

CBM: 0.027 

Pengepakan: 6/1

ADR: 1.4G / 0336

PRODUCTS Bintang

CLA7020
CLA7020
CLA7020
Takon>