Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>BARU KANGGO KITA

AMERIKA
AMERIKA

AMERIKA BIRU

NAME : AMERICA BLUE

Big blue tulips with NISHIKI, gold palms and gold chrysanthemums.
Enquiry Now

rincian Product

Ketik: 500gram repeater

Ukuran: 250x250x225mm
Dijupuk: 25
CBM: 0.052 
Pengepakan: 3/1
ADR: 1.4G / 0336

PRODUCTS Bintang

ING KONTROL
ING KONTROL
ING KONTROL
Takon>
OVERSPEED
OVERSPEED
OVERSPEED
Takon>
SUPERME DOMINANSI
SUPERME DOMINANSI
SUPERME DOMINANSI
Takon>
GELUH
GELUH
GELUH
Takon>
ILMU!
ILMU!
ILMU!
Takon>
EVIL PILOT
EVIL PILOT
EVIL PILOT
Takon>
BAND OF BROTHERS
BAND OF BROTHERS
BAND OF BROTHERS
Takon>
COBRA KISS
COBRA KISS
COBRA KISS
Takon>
ORA PANIK
ORA PANIK
ORA PANIK
Takon>
DETERRENSI
DETERRENSI
DETERRENSI
Takon>
GREEN
GREEN
GREEN
Takon>
DESTINASI AKHIR
DESTINASI AKHIR
DESTINASI AKHIR
Takon>
FUNNY CAT
FUNNY CAT
FUNNY CAT
Takon>
Tampilake
Tampilake
Tampilake
Takon>
PUTIH AMERIKA
PUTIH AMERIKA
PUTIH AMERIKA
Takon>
6'' 50 BMG
6'' 50 BMG
6'' 50 BMG
Takon>