Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>BARU KANGGO KITA

tentara
tentara

BINTANG ARMY

NAMA: ARMY STAR

Buket renda abang dadi abang lancang kanthi blitter putih utawa ijo, telung tembakan pungkasan yaiku buntut emas kanggo coco biru kanthi renda abang

Enquiry Now

rincian Product

Ketik: 200gram repeater

Size: 155x175mm
Dijupuk: 13
CBM: 0.060
Pengepakan: 12/1
ADR: 1.4G / 0336

PRODUCTS Bintang

TANK WORLD
TANK WORLD
TANK WORLD
Takon>