Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>BARU KANGGO KITA

7
7

CLA4750

NAMA : SAMAWA

A: strobe abang + ijo

B:buket sakastrobo ijo +komet abang,buket putihstrobe +komet ijo,

buket sakaijostrobe kanggo langit blues

C: buntut perak siulan

D: buntut crackling karo tip abang +buntut crackling karo tip ijo

E:buntut salakasiulan dadi abang/ijo palem+wektu udan



Enquiry Now

rincian Product

Tipe: CHILL OUT

Ukuran: 315X185X175mm

Kaliber: 15 MM 20 MM
Ditembak: 39

NEC: 200
CBM: 0.073
Pengepakan: 6/1

PRODUCTS Bintang

CLA4749
CLA4749
CLA4749
Takon>