Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>BARU KANGGO KITA

19
19

CLA4756

NAMA : DASH IN FLASH

A: Peony abang karo putih kumrincing

B: Abang teka buntut

C: Peony ungu karo ijo kumrincing

D: Tambang lintang biru karo iwak perak

E: Buntut abang nganti salaka

F: buntut komet perak

G: Buntut ijo nganti makutha brokat

H: buntut spinner perak

I: Buntut abang lintang abang karo kresek


Enquiry Now

rincian Product

Tipe: DASH IN FLASH

Ukuran: 350/232*240*223 MM

Kaliber: 30 MM
Ditembak: 25

NEC: 500
CBM: 0.0823
Pengepakan: 4/1

PRODUCTS Bintang

CLA4758
CLA4758
CLA4758
Takon>
CLA4759
CLA4759
CLA4759
Takon>