Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>BARU KANGGO KITA

30
30

CLA4789

NAMA : KANG TUNGGAL

  1. buntut whistling kanggo makutha brokat + lampu ijo.

    2.buntut whistling kanggo palem ijo + krisan.

    3.whistling buntut kanggolampu abang + strobo ijo,

    4.buntut whistling kanggo cahya biru + chrys,

    5.buntut whistling kanggo makutha brokat + lampu abang,

    6. siulan buntut perak,7.buntut whistling kanggo chrys.

Enquiry Now

rincian Product

Tipe: 500 Gram Repeater

Ukuran: 450x280x180MM

Kaliber: 20 MM + 25 MM

Ditembak: 49

NEC: 500

CBM: 0.054

Pengepakan: 2/1


PRODUCTS Bintang

CLA4747
CLA4747
CLA4747
Takon>
CLA4757
CLA4757
CLA4757
Takon>
CLA4780
CLA4780
CLA4780
Takon>
CLA4777
CLA4777
CLA4777
Takon>