Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>PASAR UE>Single Tunggal

CLE5005
CLE5005

CLE5005

NAMA: Big Boom

CLE5005A: buket abang kanthi strobo putih nganti buntut telapak abang nganti palem abang kanthi udan biru + wektu;

CLE5005B: buket strobo ijo abang kanggo raja mahkota brokat + strobo ijo ijo strobo abang;

CLE5005C: buket kriting ungu nganti buntut palem abang nganti ungu + krisan emas;

CLE5005D: buket kuning abang biru wungu kuning nganti buntut palem abang nganti penoy saka kuning wungu biru ijo abang;

CLE5005E: buket makutha brocade nganti buntut palem abang dadi mahkota kembang + biru.


Enquiry Now

rincian Product

Tipe: Shot Single

Size: 36x300mm

Kaliber: 30mm

Dijupuk: 1

NEC: 23.5g

CBM: 0.051

Pengepakan: 24/5

PRODUCTS Bintang

CLE5000
CLE5000
CLE5000
Takon>
CLE5000A
CLE5000A
CLE5000A
Takon>