сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Батерија на истрели цевки

363-1
363-1

363-1

ИМЕ: Око Синди

О: црвена опашка до црвена + бел строб, 

Б: црвена опашка до временски дожд, 

В: зелена опашка до виолетова + зелена строба, 

Д: зелена опашка до круна на брокат.

Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Батерија на цевки за шут

Големина: 96x96x120mm

Калибар: 20мм

Удари: 16 

НЕЦ: 108.8г

ЦБМ: 0.036  

Пакување: 24/1

Избрана Производи