сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Батерија на истрели цевки

363-3
363-3

363-3

ИМЕ: Бонбони за очи

О: црвена опашка до црвена дланка + бел строб, 

Б: зелена опашка до зелена дланка + временски дожд, 

C: црвена опашка до круна од брокат + сина, 

Г: зелена опашка до хриз + црвена зелена боја.

Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Батерија на цевки за шут

Големина: 96x96x120mm

Калибар: 20мм

Удари: 16 

НЕЦ: 108.8г

ЦБМ: 0.036  

Пакување: 24/1

Избрана Производи