сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Батерија на истрели цевки

CLE4019
CLE4019

CLE4019

ИМЕ: Лошо момче

О: сина starвезда со златен сјај. Б: зелена starвезда со златен сјај.

Ц: црвена starвезда со бел сјај. Д: сина starвезда со бел сјај.

Е: сина starвезда со црвен сјај. F: зелена starвезда со црвен сјај.

Г: црвена дланка со крцкање. H: зелена дланка со крцкање.

Јас: црвена starвезда со хри. Ј: зелена starвезда со рички.

Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Батерија на цевки за шут

Големина: 200x200x100mm

Калибар: 16мм

Удари: 100

НЕЦ: 360г

ЦБМ: 0.04  

Пакување: 8/1

Избрана Производи