сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Батерија на истрели цевки

CLE4020
CLE4020

CLE4020

ИМЕ: Злобна зомби

О: опашка од брокатна круна до виолетова + временски дожд, Б: опашка од крунска брокат до зелена + црвен сјај,

C: опашка од сребрена турбилион до пукање, D: опашка од крунска брокат до сина + зелен сјај,

Е: опашка од крунска брокат до жолта + временски дожд, F: опашка од брокатна крзна до црвена + бел сјај,

G: опашка од крунска брокат до хриси, H: опашка на свирка до црвен сјај + зелен сјај.


Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Батерија на цевки за шут

Големина: 330 / 190x395x150mm

Калибар: 20мм

Удари: 120

НЕЦ: 988.8г

ЦБМ: 0.051  

Пакување: 2/1

Избрана Производи