сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Батерија на истрели цевки

CLE4126
CLE4126

CLE4126

ИМЕ: Откровение

А: црвена опашка до црвена дланка + крцкање Б: зелена опашка до зелена дланка + крцкање  

C: црвена опашка до виолетова дланка + крцкање , D: зелена опашка до жолта дланка + крцкање,  

Е: црвена опашка до црвено сина + бел сјај F: зелена опашка до зелена + сребрен временски дожд   

G: зелена опашка до виолетова зелена + златен сјај H: црвена опашка до круна од брокат + крцкање

Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Батерија на цевки за шут

Големина: 240x240x175mm

Калибар: 25мм

Удари: 64

НЕЦ: 800г

ЦБМ: 0.048 

Пакување: 4/1