сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Батерија на истрели цевки

CLE4147
CLE4147

CLE4147

ИМЕ: Луда кутија

О: црвена опашка црвено-бел сјај; Б: зелена опашка зелено време дожд; В: зелена опашка зелена црвена светкаД: виолетова опашка виолетова бела светкаЕ: златна опашка златна дланка синаF: црвена сјајна врбаГ: зелена опашка виолетово зелено време дождH: црвена опашка црвена далија бел сјајI: брокат од златна опашка од златоЈ: црвена опашка црвено зелено време дождК: брокатна опашка брокат до црвено зеленаЛ: сина опашка црвена далија бел сјај сина далијаМ: црвена опашка шарена крила далија.

Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Батерија на цевки за шут

Големина: 415x250x175mm

Калибар: 20/25 / 30мм

Удари: 100

НЕЦ: 969.8г

ЦБМ: 0.045

Пакување: 2/1