сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Батерија на истрели цевки

CLE4237
CLE4237

CLE4237

ИМЕ: Пукаат топчиња за очи

О: букет од златна врба црвен строб бел строб зелен строб до црвена опашка до златна врба со бел строб; Б: букет од златна врба црвен строб бел строб зелен строб до црвена опашка до златна врба со црвен строб; В: букет од златна врба црвен строб бел строб зелен строб до црвена опашка до златна врба со зелен строб; Д: црвена опашка до црвена ти-хри со бел строб; Е: зелена опашка до зелена ти-хри со златен строб; F: букет од златна врба црвен строб бел строб зелен строб до црвена опашка до златна дланка до бел строб; Г: букет од златна врба црвен строб бел строб зелен строб до црвена опашка до златна дланка до хриз; H: букет од златна врба црвен строб бел строб зелен строб до црвена опашка до златна дланка до црвено зелена сина; I: букет гриз до црвена опашка до црвено сина ти-хри; Ј: букет гриз до зелена опашка до жолто зелена ти-хри; К: букет хриз до црвена опашка до врв од злато.

Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Батерија на цевки за шут

Големина: 320x360x200mm

Калибар: 25 / 30мм

Удари: 61

НЕЦ: 998.5г

ЦБМ: 0.054

Пакување: 2/1