сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Батерија на истрели цевки

GOLD
GOLD

КОПАЧИТЕ НА ЗЛАТО

ИМЕ: ЗЛАТНИ БЕЗНИЦИ

О: опашка од осигурувач до златна дланка + златни хриси  

Б: опашка од осигурувач до портокалова + бела строба  

C: опашка од осигурувач до круна од брокат + временски дожд  

Д: опашка од осигурувач до виолетова + бел строб 


Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Батерија на цевки за шут

Големина: 245x245x125mm

Калибар: 20мм

Удари: 100

НЕЦ: 500г

ЦБМ: 0.038  

Пакување: 4/1

Избрана Производи