сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Батерија на истрели цевки

ТИКИРАЈТЕ
ТИКИРАЈТЕ

ШИЛКУВАЈ ТОК

ИМЕ: ШИЛКУВАЈ ТАК

О: опашка од осигурувач до црвена дланка + бел строб Б: опашка од осигурувач до зелена дланка + бел строб  

C: опашка од осигурувач до сина + бел строб, D: опашка од осигурувач до златна дланка + зелен строб  

Е: опашка од осигурувач до круна од брокат + зелен строб, Ф: опашка од осигурувач до црвена дланка + гриз.  

G: опашка од осигурувач до зелена дланка + гриз. H: опашка од осигурувач до сина + грис,


Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Батерија на цевки за шут

Големина: 245x245x125mm

Калибар: 20мм

Удари: 100

НЕЦ: 500г

ЦБМ: 0.038  

Пакување: 4/1