сите категории
EN

Дома>Вести>компанијата Вести

ЧИЛИ ОГНОМЕТИ на The Burn Pyro Talk - епизода 2

Последен пат направивме пренос во живо со IOWA FIREWORKS FARM на The Burn Pyro Talk- чиј домаќин беше Кио Диекин, заедно со Џејсон Мерфелд - сопственик на IOWA FIREWORKS FARM.


И тука доаѓа втората епизода, ажурирања за сезоната 2 година.Канал Kio Boom Diekin: www.youtube.com/c/KioBoomDiekin

Kio Boom Diekin FB страница: www.facebook.com/kiddiekin

Страна за хоби Kio Boom Diekin: www.facebook.com/groups/KiodiekinsHobbies 

ФБ страница на Ајова Fireworks Farm: www.facebook.com/IowaFireworksFarm 

Веб-страница на фармата за огномет во Ајова: www. iowafireworksfarm.com

Канал на Chili Fireworks: www.youtube.com/chilifireworks

ФБ страница на Chili Fireworks: www.facebook.com/chilifirework


-2022 02 05-