сите категории
EN

Дома>Вести>компанијата Вести

Ажурирање на индустријата од Fireworks Brigade и Black Scorpion / Chili Fireworks

Бригада за огномет - Неактивен разговор и немирни закачки понудени на овој Форум на пироманци се обезбедени од Џони Стар и Рон Банкарот. Шоуто е спонзорирано од Starr Fireworks во Фарго, Северна Дакота.


Black Scorpion - Брендот за огномет во сопственост на Chili Fireworks, кој покрива цела палета на пиротехнички производи на пазарот и за потрошувачи и за професионалци (1.4G, 1.3G) со врвен квалитет. Поткастот: https://www.fireworksbrigade.com/pyro-podcast-episodes/ 


Премиерното видео: Канал на Chili Fireworks:www.youtube.com/chilifireworks 

ФБ страница на Chili Fireworks:www.facebook.com/chilifirework 

Веб-страница на STARR FIREWORKS:www.starr-fireworks.com

ФБ страница на STARR FIREWORKS:www.facebook.com/OfficialStarrFireworks

Твитер од СТАР ОГНОМЕТ:https://twitter.com/StarrFireworks

Канал на БРИГАДА ОГНОМЕТА: https://www.youtube.com/c/FireworksBrigade 


-2022 02 05-